Sokl lajsne

Početna/Ramovi/Sokl lajsne

Sokl lajsne

Aluminijumske sokl lajsne se koriste za prekrivanje ivica podova, sa pripadajucim zabicama i uglovima. Izrađene od eloksiranog aluminijuma, lake za ugradnju, omogućavaju prekrivanje i zastitu nisko postavljenih kablova i elegantniji izgled zidnih uglova.

Poruči

Opis

Aluminijumske sokl lajsne se koriste za prekrivanje ivica podova, sa pripadajucim zabicama i uglovima. Izrađene od eloksiranog aluminijuma, lake za ugradnju, omogućavaju prekrivanje i zastitu nisko postavljenih kablova i elegantniji izgled zidnih uglova. Pričvršćuju se šrafljenjem u zid. Idealne za kancelarijske uslove, za prekrivanje telefonskih i kompjuterskih kablova, a zadovoljavaju i estetske zahteve.

Tehnički detalji o modelu

Model

STILMAT SOKL LAJSNA

Šifra:

Sokl

Visina (mm)

70

Širina (mm)

15

Pozicija za postavljanje

Spolja i unutra

Opterećenje

Visoko

Materijal od kog je izrađen:

Izrađena od izdržljivog,eloksiranog aluminijuma

Zaštita:

Kompletno eloksiran, da bi bio otporniji na koroziju i habanje., Lepšeg izgleda,završne obrade i čvršći u odnosu na sirov (ne eloksiran) aluminijumski profil.

Debljina zida profila (mm)

1.2

Maksimalna dužina/pravac kretanja po segmentu otirača (mm):

6000

Uputstvo za ugradnju:

Bilo kakve neravnine gde se postavlja ova lajsna, moraju biti uklonjene, kako bi se lajsna postavila pravilno., Fiksira specijalnim lepkom za podlogu (koji ne oštećuje podlogu) ili tiplovima sa šfrafovima (ukoliko kod podloge ne postoji rizik od oštećenja!).

Kontakt:

STILMAT

Garancija:

5 godina

Opis: Aluminijumske sokl lajsne se koriste za prekrivanje ivica podova, sa pripadajucim zabicama i uglovima.

Izrađene od eloksiranog aluminijuma, lake za ugradnju, omogućavaju prekrivanje i zastitu nisko postavljenih kablova i elegantniji izgled zidnih uglova. Pričvršćuju se šrafljenjem u zid.

Idealne za kancelarijske uslove, za prekrivanje telefonskih i kompjuterskih kablova, a zadovoljavaju i estetske zahteve.

 

 

 

Model  Stilmat

Sokl lajsna

 

Šifra Sokl
Visina (mm)  70
Širina

(mm)

 15
Pozicija za postavljanje Spolja i unutra
Opterećnje Visoko
Materijal od kog je izradjena Izradjena od izdržljivog,eloksiranog aluminijuma i sintetičke gume
Zaštita Kompletno eloksirana, da bi bila otpornija  na koroziju i habanje. Lepšeg izgleda,završne obrade i čvrći, u odnosu na sirov (ne eloksiran) aluminijumski profil.
Debljina zida profila (mm) 1.2 mm
Kontact Stilmat

Sokl lajsne

SKU: