Premijum otirači #1 za sve odabrane vrste objekata

Zahvaljujemo se na izboru i ukazanom poverenju za vodeći brend otirača .

Najveći izbor

Preko 150 modela premijum otirača

Najveći izbor

Preko 150 modela premijum otirača

Sinomim za otirače

Za vrste objekata

Sinomim za otirače

Za rezidencijalne, poslovne, javne, stambene… objekte

Pouzdan partner

Saradnja sa svim vodećim firmama

Pouzdan partner

Saradnja sa svim vodećim firmama u oblasti građevine, opremanja objekata, firmama za podove, arhitektama…

Pozitivna impresija

Naši otirači čine ulaze savršenim i lepšim

Pozitivna impresija

Naši otirači čine ulaze savršenim i lepšim, a unutrašnjost čistijom i lakšom za održavanje

Ako su vam potrebni logo otirači!

Asortiman naših proizvoda, omogućava vam savršeno kvalitetna i profesionalna rešenja.

Logo otirači

Inovator u oblasti alumijumskih otirača

Stilmat kao inovator u oblasti alumijumskih otirača prvi je ponudio različite vrste logotipa na aluminijumskim otiračima. Ako ste se već odlučili za najbolje i najkvalitetnije, zašto da Vaš ulaz i otirač  ne budu  još bolji i još lepši, a uz to i unikatni. Vaš logo koji se dodaje Stilmat otiraču može  biti na graviranim aluminijumskim pločama, izrađen od naše profilisane gume, izrađen od gume i led dioda ili u svim ovim kombinacijama. Vaš imidž počinje i završava se na ulazu!

  • Stilmat otirači sa logom na vašem ulazu doprinose vašem brendu

  • Stilmat nudi različite vrste logotipa na aluminijumskim otiračima

  • Profesionalnost, brza izrada, isporuka i montaža

Izaberite otirač po želji!

Pogledajte našu galeriju otirača!

Asortiman naših proizvoda, omogućava vam savršeno kvalitetna i profesionalna rešenja.

Galerija otirača

Stilmat  je brend za otirače

Kao kompanija, specijalizovan je za proizvodnju otirača, a na tom polju zauzima jednu od vodećih pozicija u Evropi. Stilmat se proizvodnjom otirača bavi od 1990. godine. Stilmat otirači se izrađuju od različitih materijala – aluminijum, guma, poliester, najlon, polipropilen i namenjeni su različitim uslovima eksploatacije. Naši otirači čine ulaze savršenim i lepšim, a unutrašnjost čistijom i lakšom za održavanje, na većini prestižnih rezidencijalnih  objekata, bolnica, aerodroma, tržnih centara i drugih javnih objekata. Stilmat  brend se ističe po najvišem kvalitetu izrade i korišćenih elemenata (svi profili su zaštićeni eloksažom, najsnažnija konstrukcija, najizdržljivije povezivanje, najbolja , najbrža i najpreciznija izrada). Stilmat ima razvijenu mrežu svojih distributera u mnogim zemljama Evrope. Konstantno inoviranje u okviru proizvodnog programa omogućilo nam je da pod imenom Stilmat na jedinstven način objedinimo funkcionalne i estetske kvalitete.

Stilmat za proizvodnju svojih otirača koristi najkvalitetnije sirovine. Aluminijumski profili su obavezno eloksirani i sa donje strane su obloženi zaštitnom gumom. Ispune za otirače –  četkice, guma i tkanina se izrađuju u skladu sa najvišim međunarodnim standardima.

Zahvaljujući  dugogodišnjoj tradiciji i najvećem broju kupaca na ovim prostorima, Stilmat vam  nudi savetovanje i sugestije prillikom odabira adekvatnog tipa otirača. Jednostavno, brzo i profesionalno.

Popravke, reparacija, servis aluminijumskih otirača – Najvažnije je da  Stilmat obezbeđuje servis otirača u toku njihovog korišćenja.  Svi tipovi Stilmat otirača su dizajnirani tako da ih je moguće servisirati posle određenog vremena, a da se izbegne zamena otirača novim.

Isporuka na željenu adresu u skladu sa dogovorom o načinu isporuke. Takođe, za sve naše kupce obezbeđujemo organizovanje slanja kurirskim i transportnim službama. Organizacija međunarodnog transporta naših proizvoda  po najpovoljnijim cenama i u najkraćem roku.

0
Modela premijum otirača
0
Vrste logo otirača
0
Distribucija širom Evrope
0
Prodavnica u 30 gradova