Direktna prodaja i savetovanje

Zahvaljujući  dugogodišnjoj tradiciji i najvećem broju kupaca na ovim prostorima, Stilmat vam  nudi savetovanje i sugestije prillikom odabira adekvatnog tipa otirača. Jednostavno, brzo i profesionalno.

Uzimanje mera – Stilmat pruža kompletan servis svojim kupcima – precizno uzimanje mera i izradu šablona kod specijalnih oblika  otirača, na osnovu kojih se potvrđuju zahtevi kupca

Izrada šablona za specijalne oblike otirača – vrši se na  samom objektu, ukoliko se radi o specifičnim zahtevima.

Izbor na osnovu uzorka –  Kako bismo vam olakšali izbor, svi naši proizvodi dostupni su i u obliku uzoraka. Možete nas posetiti u našem prodajnom salonu, pozvati našeg najbližeg dilera ili nas i zakazati prezentaciju. Naši uzorci će vam pomoći da napravite pravi izbor, uvidite razliku, kvalitet  i dobijete najbolje za Vas. Takođe, možete poručiti bilo koji plaćeni uzorak ili komplet uzoraka.

*Posebni uslovi u vezi sa uzorcima za naše postojeće kupce, arhitekte, projektne biroe, građevinske firme i ostale saradnike.

Učestvovanje u planiranju projekata – Planirate određeni projekat i potrebna vam je profesionalna pomoć u vezi sa otiračima? Potrebna vam je projektna dokumentacija vezana za otirače? Biće nam drago da vam pomognemo. Sve tehničke podatke potrebne za projekte, nabavke i tendere možete lako preuzeti sa našeg sajta (po modelima otirača)  ili nam uputiti zahtev za dostavu istih.

Premijum

klasa otirača i profesionalna usluga

Premijum

Stilmat se bavi proizvodnjom i prodajom otirač a od 1991.

Uzimanje mera

Uzimanje mera i izrada šablona

Uzimanje mera

Precizne dimenzije i oblici – naš su problem

Uzorci

Uvek tražite uzorke!

Uzorci

Jer vam nudimo samo najbolje

Savetovanje

Dodatna pojašnjenja, pomoć pri izboru

Savetovanje

Dodatna pojašnjenja, pomoć pri izboru, usklađivanje prema zahtevima i potrebama