Stilmat  je brend za otirače

Visok kvalitet proizvoda na tržištu širom Evrope

Kao kompanija, specijalizovan je za proizvodnju otirača, a na tom polju zauzima jednu od vodećih pozicija u Evropi. Stilmat se proizvodnjom otirača bavi od 1990. godine. Stilmat otirači se izrađuju od različitih materijala – aluminijum, guma, poliester, najlon, polipropilen i namenjeni su različitim uslovima eksploatacije. Naši otirači čine ulaze savršenim i lepšim, a unutrašnjost čistijom i lakšom za održavanje, na većini prestižnih rezidencijalnih  objekata, bolnica, aerodroma, tržnih centara i drugih javnih objekata. Stilmat  brend se ističe po najvišem kvalitetu izrade i korišćenih elemenata (svi profili su zaštićeni eloksažom, najsnažnija konstrukcija, najizdržljivije povezivanje, najbolja , najbrža i najpreciznija izrada). Stilmat ima razvijenu mrežu svojih distributera u mnogim zemljama Evrope. Konstantno inoviranje u okviru proizvodnog programa omogućilo nam je da pod imenom Stilmat na jedinstven način objedinimo funkcionalne i estetske kvalitete.

Stilmat kroz inovacije u poslovnim procesima i implementacijom međunarodnih  standarda, nastavlja da osigurava vrhunski kvalitet proizvoda za tržišta širom Evrope. Tako je postao sinonim za otirače u regionu, pa se sve češće svi aluminijumski otirači poistovećuju sa brendom Stilmat. Sa ponosom nosi i titulu zvaničnog inovatora u proizvodnji aluminijumskih otirača. Svi zaposleni su podstaknuti da novim idejama doprinose procesu inovacija u kompaniji. Temeljni oslonac rasta kompanije predstavlja pravovremeni razvoj novih proizvoda. Proces proizvodnje prati konstantna kontrola kvaliteta, kojom su obuhvaćeni svi relevantni faktori, od uslova proizvodnje, rezultata testiranja u toku proizvodnje, kontrole sirovina i  proizvodne dokumentacije. Negujemo poslovnu  kulturu koja podržava profesionalnost, stručnost, inovativnost, spremnost na učenje i posvećenost poslu.

Istorija Stilmata

 1. Stilmat počinje da proizvodi otirače
 2. SREBRNI KLJUČ  na sajmu nameštaja
 3. Priznanje KRUG 300 – Beogradsko najbolje
 4. Stilmat počinje da izvozi otirače
 5. GRAMATA Saborne crkve
 6. Uvođenje ISO 9001:2000
 7. – 2011. Stilmat izvozi  otirače u preko 10 zemalja Evrope
 8. Proširuje svoj asortiman sa još 5 modela aluminijumskih otirača
 9. Izbacuje inovativne aluminijumske logo otirače
 10. Stilmat je proširio svoj proizvodni asortiman na preko 100 modela, uključujućiinajekskluzivnijeinajskuplje otirače na svetu, ukrašene Swarovski kristalima. Za tržište  zapadne Evrope proizvodi za neke od najpoznatijih kompanija u ovoj oblasti i posluje u 15 zemalja. Na domaćem tržištu, uspešno sarađuje sa svim vodećim građevinskim kompanijama, kompanijama za održavanje objekata, uređivanje objekata, arhitektama, izvođačima radova, kao i liderom u podnim oblogama – Galerijom podova sa svojih 38 prodavnica u 30 gradova.

Osnovne prednosti ponude Stilmat

 • Visoko profesionalna firma specijalizovana za izradu otirača
 • Visoko profesionalni odnos prema svakom klijentu
 • Veliki asortiman otirača za svaki objekat
 • Izrada od najkvalitetnijih materijala
 • Najviši kvalitet završne obrade
 • Proizvodnja otirača svih oblika, veličina i dizajna
 • Mogućnost ugradnje otirača u različite vrste podloga
 • Fleksibilnost, brza izrada, isporuka i montaža
 • Mogućnost izrade otirača sa logotipom, dodacima, led diodama
 • Tradicija, iskustvo, naši kupci i broj naših kupaca su garancija kvaliteta od 1990.