Uputsvtvo za poručivanje

Učestvovanje u planiranju projekata – Planirate određeni projekat i potrebna vam je profesionalna pomoć u vezi sa otiračima,logo otiračima,ramovima za otirače, rampama, dezo barijerama ili stazama? Potrebna vam je projektna dokumentacija vezana za otiračeili nase druge proizvode? Biće nam drago da vam pomognemo. Sve tehničke podatke potrebne za projekte, nabavke i tendere možete lako preuzeti sa našeg sajta (po modelima)  ili nam uputiti zahtev za dostavu istih.

Izbor na osnovu uzorka –  Kako bismo vam olakšali izbor, svi naši proizvodi dostupni su i u obliku uzoraka. Možete nas posetiti u našem prodajnom salonu, pozvati našeg najbližeg dilera ili nas i zakazati prezentaciju. Naši uzorci će vam pomoći da napravite pravi izbor, uvidite razliku, kvalitet  i dobijete najbolje za Vas. Takođe, možete poručiti bilo koji plaćeni uzorak ili komplet uzoraka.

*Posebni uslovi u vezi sa uzorcima za naše postojeće kupce, arhitekte, projektne biroe, građevinske firme i ostale saradnike.

Željene proizvode možete pronaći I poručiti na više načina:

  • Kroz Osnovnu pretragu određenog proizvoda i modela online ( klik na PROIZVODI i odabirom na Grupu proizvoda za koji ste zainteresovani)
  • Ukoliko znate tacan naziv modela proizvoda (kada ste izabrali Grupu proizvoda, idite na Model)
  • Preko Specifikacije modela (ukoliko su vam potrebne tehnicke karakteristike bilo kog proizvoda, kao i njegova dokumentacija, izaberite Planiranje projekata, a zatim Specifikaciju modela)
  • Preko Tenderske dokumentacije (kliknite na Planiranje projekata, a zatim izaberite Tenderski opisi I zeljeni proizvod)
  • Preko Stilmat Porudžbenice (prilikom pregleda bilo kod proizvoda, kliknite na PORUCI)
  • Preko Detaljne pretrage (kliknite na Planiranje projekata i zatim na Detaljnu pretragu)
  • Ukoliko imate neki zahtev ili opis, mozete nam ga proslediti preko Uporedne pretrage (klik na Planiranje projekta i zatim odabirom Uporedne pretrage)
  • Kontaktirajte nas ili posaljite vas zahtev mailom

Sve detaljne informacije u vezi sa svim opstim informacijama o proizvodima, njihovom odrzavanju, opstim tehnickim podacima, savetima, uzimanjem mera ,montazom, planiranjem i otpornosti, mozete pogledati na odabirom na Proizvodi, a zatim Vise o proizvodima.

Poziv

Kad vam treba otirač, kontaktirajte nas mi ćemo vam pomoći pri izboru

Poziv

Kad vam treba otirač, kontaktirajte nas mi ćemo vam pomoći pri izboru

Online

Poručite preko sajta. Brz izbor, detaljan ili uporedni

Online

Poručite preko sajta. Brz izbor, detaljan ili uporedni

Zakažite prezentaciju

Naši prodavci će doći sa uzorcima kod vas

Zakažite prezentaciju

Naši prodavci će doći sa uzorcima kod vas