Stilmat tekstilni otirači

Stilmat u svojoj ponudi ima više vrsta specijalnih tekstilnih  otirača  najvišeg kvaliteta i luksuznog izgleda, koji se mogu koristiti  za različite namene i uklapati uz svaki enterijer.  To su superupijajući  tekstilni otirači koji mogu da zadrže izuzetno velike količine tečnosti. Kontrolišu raznošenje nečistoća i zadržavanje vlage. Utiču  značajno na  uštedu u održavanju prostora, a lako se održavaju. Utiču na kvalitet vazduha u objektu. Koriste se i  spolja i unutra, u zavisnosti od svojih karakteristika. Nezapaljivi su, protivklizni i smanjuju nivo buke. Namenjeni  su za  ulaze, prolaze, recepcije, liftove, gazišta stepeništa i većinu objekata sa velikom frekvencijom ljudi, a gde se zahteva da pod ne bude klizav i da se nečistoća ne raznosi u druge delove objekta. Sa Stilmat otiračima Vaš imidž počinje i završava se na ulazu.

Stilmat  tekstilni otirači se  izrađuju  prema Vašim potrebama i zahtevima svakog  objekta. Služe da  stvore prvu pozitivnu impresiju, da “požele” dobrodošlicu, zadrže većinu nepoželjne nečistoće i vlage, zaštite unutrašnjost, smanje troškove dodatnog održavanja prostora, spreče klizanje i povređivanje. Veliki asortiman Stilmat tekstilnih otirača omogućava savršeno kvalitetna i profesionalna  rešenja za sve vrste objekata. Stilmat tekstilni otirači su pre svega izuzetno kvalitetni, efikasni, funkcionalni, prilagodljivi prostoru, dugotrajni, moderni, naglašavaju prostor  i daju do znanja da je to jedino ono pravo. Stilmat tekstilni otirači se izrađuju od  najboljih sintetičkih materijala  i namenjeni su različitim uslovima eksploatacije. Naši kupci su rezidencijalni objekti, bolnice, aerodromi, tržni centri i drugi javni objekti.

Prilikom odabira konkretnog modela otirača treba imati u vidu nekoliko parametara

Namena objekta – koliko je frekventan ulaz

Pozicija otirača – da li se otirač nalazi spolja ili unutar objekta.

Vrsta ulaza – da li je natkriven ulaz i da li postoji jedan ili više otirača u nizu i u zavisnosti od toga birati i ispunu otirača.

Prilikom izbora tekstilnog otirača obratite pažnju na sledeće:

  • Prilikom odabira konkretnog modela otirača  treba imati u vidu  nekoliko parametara
  • Namena objekta – koliko je frekventan ulaz
  • Koliko visok otirač je moguće postaviti
  • Poziciju otirača – da li se  otirač  nalazi spolja, da li je natkriven ulaz ili je unutra, i da li postoji jedan ili više otirača

Uvek smo Vam na raspolaganju oko dimenzija za otirače. Širina otirača bi trebala da pokrije širinu ulaza, a dužina ili pravac hodanja mora biti dovoljno veliki kako bi se obezbedio neophodan broj koraka na otiraču, koji osigurava optimalno čišćenje. Pravilan odabir dimenzije  Stilmat  otirača omogućiće maksimalnu funkcionalnost otirača.

  • Kod poručivanja Stilmat tekstilnih otirača, ako se postavlja bez bordure/rama ili u otvor, dostaviti željene dimenzije ili dimenzije otvora.
  • Kod poručivanja Stilmat otirača sa gumenom bordurom/ramom, dostaviti ukupnu željenu dimenziju (sa ramom).

Napomena: Stilmat otirači se prave izuzetno precizno, i nije potrebno nikakvo umanjivanje ili uvećavanje dimenzija od strane poručioca.

Uklanjanje nečistoća obavlja se jakim usisivačem. Proces ekstrakcije preporučuje se kao osnovno čišćenje periodično. Pogodno je i pranje većom količinom vode, s tim da temperatura vode ne bi trebala da prelazi 40 stepeni Celzijusa. Ne koristiti hlorisan ugljovodonik (Tetra)!

Specijalni tekstilni otirači

Za zadržavanje nečistoća
Najvišeg kvaliteta, luksuznog izgleda, superupijajući. Kontrolišu raznošenje nečistoća i zadržavanje vlage

Izrada po meri

Isporuka odmah
Stilmat u svojoj ponudi ima više vrsta specijalnih tekstilnih otirača  najvišeg kvaliteta i luksuznog izgleda, koji se mogu koristiti  za različite namene i uklapati uz svaki enterijer

Potvrđen kvalitet

Od najboljih materijala
Stilmat tekstilni otirači se izrađuju od  najboljih sintetičkih materijala  i namenjeni su različitim uslovima eksploatacije

Upijaju i zadržavaju

Do 6.4l tečnosti
Utiču  značajno na  uštedu u održavanju prostora, a lako se održavaju